08 Aralık 2011

Tümör 3 dakikada yok oluyor!


NEW YORK TIMES En çok satan yazarı GREGG BRADEN bilimle sipirütüelliği birleştirmeyi amaç edinmiş bir misyoner.





Gregg Braden kanser olan bir kadının Çigong uygulayıcıları tarafından 3 dakika içinde duyguların diliyle nasıl iyileştirildiğini video yardımıyla bizlere aktarıyor.





Videoda mesanesinde 7 cm tümör olan ve kanser teşhisi konulan bir kadın var. Doktorlar yapılacak bir şey olmadığını söyleyerek kadını gönderiyorlar. Kadın umudunu yitirmeyip Çin'e gidiyor ve ilaçsız hastane denilen tedavi merkezinde Çigong uygulayıcılarını buluyor.


Bu 3 Çigong Uygulayıcısı kalplerinde en doğru hissleri hissetmek üzere yetiştirilmişler. Dolayısıyla kalplerinde öyle bir duygu ve his yaratıyorlar ki, kadının zaten ve çoktan iyileşmiş olduğu hissini yaşıyorlar. Ultrasona bağlanan kadının mesanesi 2ye bölünmüş ekrana yansıtılıyor. Ekranın yarısında tedaviden önceki statik hali, diğer yarısında da gerçek zamanlı hali izleniyor. Kadın narkozda değil, herşeyin farkında ve ayık durumda.




Uygulayıcılar kadının zaten iyileşmiş olduğu hissine yoğunlaşarak bir takım kelimeler kullanarak (bunların tercümesi sen zaten iyileştin gibi bir anlama geliyor) kadına enerji yolluyorlar. Bu kelimelerin sihirli bir yanı yok, sadece bu kelimelere hissettikleri yoğun duyguları yüklüyorlar, her hangi başka bir kelime de olabilirdi bunlar. Gerçek zamanlı ekranda yer alan Tümör gitgide küçülüyor ve sonunda yok oluyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder